#антитъга

Стефан Иванов

#антитъга
Стефан Иванов
Режисьор: Антон Угринов
Музикална среда: Александра Дичева
Участват: Анета Иванова, Василена Кънева, Йордан Върбанов, Петар Андреев, Александра Дичева
„#антитъга“ е театрален пърформанс, базиран върху текстове на поета и драматург Стефан Иванов. „#антитъга“ представя вътрешния свят на съвременния, лишен от успешни социални рефлекси човек, неговия абсурден и черен хумор, но и безсилието му в средата и държавата, в която живее, постоянното самообвинение за неспособността му да се адаптира към тях и да изгради своето щастие.
 
„#антитъга“ е за човек в търсене на смисъл и на изход от лабиринта, в който сам се е вкарал, воден от вярата си, че може би любовта е достатъчна. „#антитъга“ е за суицидното мислене и поведение, клиничната депресия, всекидневния „бърнаут“, психологическитe травми, зависимости, лошите навици, повреденото общество, отстояването на гражданска позиция, липсата на емпатия, несподелената любов, хроничния негативизъм, смеха и смъртта. Теми, все по-актуални във време на войни, епидемии, икономически кризи и социална фрагментация.
 
„#антитъга“ поставя въпроса дали и как да се продължи да се живее, водейки война със себе си и в търсене на вътрешен и външен мир.
 

купи билет
20 Юли, 19.00 (Зала Underground)
02 / 943 38 90
14.00 - 19.00 ч.
почивен ден - неделя
Comments System WIDGET PACK