Секс и драма

поетична акция на Антония Антонова и Цветелина Вътева

Секс и драма
поетична акция на Антония Антонова и Цветелина Вътева
Консултант: проф. Маргарита Младенова, проф. Иван Добчев
Фотограф: Кети Райкова
Участват: Цветелина Вътева, Антония Антонова
Всеки ли може да пише стихчета по интернет? Каква е формулата на успеха в цифровата ера? Как да накараме мъжа в семейството да заведе семейството на спа?

На тези и още куп важни въпроси ще отговорят топ инфлуенсърките от популярната страница за графомания и халтура "Вайръл стихове за секс и драма", Антония Антонова и Цветелина Вътева.

Заповядайте на сцената на Сфумато, за да станете свидетели и участници в поетичната акция на двете поетеси, които ще ви преведат по дългите жп релси на живота с някои от най-интимните си творби. Излизайки извън балонения инфлуенсърски статут, Антония Антонова и Цветелина Вътева изваждат сърцата си и ги хвърлят на сцената. За да бъдат стъпкани… или помилвани.

Кафка казва, че животът е като тунел, в който единствената светлина е зад нас. Всичко, което предстои, тъне в неизвестност. Тръгнете с Антония и Цветелина на едно пътешествие през страховете на детството, през болката на младостта, през селата Кунино и Бела речка, през варненските и свогенските гари, през тъмните софийски паркове, витошките пътеки и финалните щрихи на старостта с нейното отминало бъдеще. Пътешествие, което ще тръгне от злободневието и неврозата на съвременния свят и ще ви поведе към онези светове, в които живеят поезията и свободният дух.

 
 
 

купи билет
13 Юли, 19.00 (Камерна зала)
02 / 943 38 90
14.00 - 19.00 ч.
почивен ден - неделя
Comments System WIDGET PACK